Ensartet

nyheder

Hvad er Glycyrrhizic Acid Ammonium Salt

Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt,hvid nålekrystal eller krystallinsk pulver, har en stærk sødme, 50 til 100 gange så sød som saccharose.Smeltepunkt 208 ~ 212 ℃.Opløselig i ammoniak, uopløselig i iseddikesyre.

Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt har en stærk sødme og er omkring 200 gange sødere end saccharose.Det bruges normalt som sødemiddel i fødevaretilsætningsstoffer og bruges i dåsekød, krydderier, slik, kiks, konserverede frugter og drikkevarer.Monoammoniumglycyrrhizinat har en stærk affinitet til sterolmetabolismeenzymer i leveren, hvilket hindrer inaktiveringen af ​​kortisol og aldosteron.Efter brug viser det tydelige kortikosteroid-lignende effekter, såsom anti-inflammatorisk, anti-allergisk og beskyttende membranstruktur.Ingen åbenlyse kortikosteroidlignende bivirkninger.

Glycyrrhizinsyre-ammoniumsalt

Hvad er formålet med glycyrrhizinsyre ammoniumsalt?

Glycyrrhizinsyre ammoniumsaltkan bruges i fødevare-, kosmetik- og medicinalindustrien.

Anvendelsen af ​​Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt i forskellige industrier er som følger: 26% til lægemidler og kosmetik, 70% til fødevarer og 4% til cigaretter og andre.

Med hensyn til mad:

1. Sojasovs: Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt kan ikke kun forbedre saltheden for at forbedre den iboende smag af sojasovs, men også fjerne den bitre smag af saccharin og have en synergistisk effekt på kemiske smagsstoffer.

2. Pickles: Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt og saccharin bruges sammen til at sylte pickles, hvilket kan fjerne den bitre smag af saccharin.Under bejdseprocessen kan mangler såsom gæringssvigt, misfarvning og hærdning forårsaget af mindre sukker overvindes.

Glycyrrhizinsyre-ammoniumsalt-brugt

3. Krydderier: Glycyrrhizinsyre-ammoniumsalt kan tilsættes til syltningskrydderivæske, krydderpulver eller midlertidige krydderier under måltider for at øge sødmen og reducere den mærkelige lugt af andre kemiske krydderier.

4. Bønnepasta: Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt bruges til at sylte sild i lille sovs, som kan øge sødmen og gøre smagen ensartet.

Med hensyn til lægemidler og kosmetik:

1. Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt er et naturligt overfladeaktivt stof, og dets vandige opløsning har svage skummende egenskaber.

2. Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt har AGTH-lignende biologisk aktivitet og har stærke antibakterielle og antiinflammatoriske funktioner.Det bruges ofte til behandling af slimhindesygdomme.Når det bruges i mundhygiejneprodukter, kan det forebygge karies, mundsår mv.

Glycyrrhizinsyre-ammoniumsalt-anvendelse

3. Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt har bred kompatibilitet.Når det bruges i hudplejeprodukter, kan det øge effektiviteten af ​​andre aktive stoffer i solbeskyttelse, blegning, kløe mod kløe, konditionering og heling af ar.

4. Glycyrrhizinsyre ammoniumsalt er en forbindelse sammensat af hestekastanjesaponin og aesculin, som bruges som en yderst effektiv antiperspirant.

Hvad er vores fordele?

Glycyrrhizinsyre ammoniumsalter et naturligt sødemiddel med høj renhed med en sødme på omkring 200-300 gange så stor som saccharose.Gennem teknologiske forbedringer og procesopgraderinger,Unilang industrihar elimineret bitterheden og andre uønskede smagsstoffer i monoammoniumglycyrrhizinat, hvilket gør sødmen mere ren og holdbar.


Indlægstid: 21. marts 2024